چهارشنبه, 14 مهر 1400

اخبار روز

ما را دنبال کنید

خوش به حال صاحبان بیت کوین شد

۹:۱۵ ق٫ظ, ۱۴ مهر ۱۴۰۰
بیت کوین

بالاخره بیت کوین رکورد قیمتی بالاتر از ۵۰ هزار دلار را برای خود ثبت کرد.

از روز سیزدهم مهر ماه روند افزایش قیمت در این بازار شدت گرفت و قیمت هر بیت کوین به بالغ بر ۵۰ هزار دلار افزایش یافت.

این روند افزایشی ادامه پیدا کرد تا اینکه در روز چهاردهم ماه مهر هر بیت کوین با تجربه رشد ۴.۲ درصدی قیمت به ارزش ۵۱ هزار و ۳۰۰ دلار مبادله شد.

در این روز قیمت هر اتریوم در مرز ۳۵۰۰ دلار قرار داشت و هر رمز ارز XRP با قیمتی معادل ۱.۰۷ دلار به بازار عرضه شد. در این روز قیمت هر دوج کوین به ۲۵ سنت رسید که بالغ بر ۴.۶ درصد نسبت به روز قبل از ان بیشتر بود.

اما در مورد دلیل رشد قیمت در این بازار خبرهای مختلفی ارایه شده است. وب سایت کوین بیس بر این باور است که افزایش تقاضا برای بیت کوین حتی در دوره ای که قیمت بالغ بر ۴۸ هزار دلار بود باعث شده است تا قیمت در این بازار رشد کند.

از طرف دیگر بخش زیادی از بیت کوین های خریداری شده در این بازار برای دوره طولانی در اختیار خریداران باقی می ماند و تمایلی برای مبادله ان وجود ندارد. همین مساله هم عرضه این رمز ارز را به بازار محدودتر کرده است و زمینه را برای رشد بیشتر قیمت فراهم کرد.

کوین دسک در مورد احتمال تداوم روند افزایشی قیمت در این بازار یا توقف در سطح کنونی نوشت:« نمی توان به این زودی اینده بازار را پیش بینی کرد. هم اکنون قیمت بیت کوین به بالاترین سطح طی یک ماه اخیر رسیده است.

به نظر می رسد در صورتیکه مالکان رمز ارزها به جای نگهداری انها، اقدام به عرضه ان به بازار برای فروش کنند، قیمتها در بازار رمز ارز تنزل خواهد یافت. حتی در صورتیکه انتظار افزایش قیمت را داشته باشیم هم نمی توانیم در وضعیت کنونی اقتصادی رشد قیمت تا بیش از ۵۲ هزار دلار را متصور شویم. شرایط اقتصادی حاکم در بازار رمز ارزها به گونه ای است که نمی توان انتظار رشد زیاد را داشت و شاید بهترین پیش بینی تثبیت قیمت درسطحی نزدیک ۵۰ هزار دلار باشد.»

نکته مهم این است که روند افزایشی قیمت بیت کوین در شرایطی شدت گرفته است که فدرال رزرو امریکا در مورد شروع اجرای طرح کاهش تزریق به اقتصاد و افزایش تدریجی نرخ بهره بانکی صحبت می کند.

سیاستی که می تواند به طور موقتی بازارهای موازی و رقیب بیت کوین را با چالش مالی روبرو کند. از طرف دیگر انتظارات تورمی در کشورهای صنعتی به خصوص در امریکا بسیار بالا است و این نگرانی وجود دارد که تاثیر تزریق های کلان به اقتصاد در دوره کرونا به اندازه ای باشد که در اولین سالهای پسا کرونا ما شاهد تورم در کشورهای صنعتی باشیم. تورمی که قدرت خرید مردم و هزینه های مصرفی ر ا کاهش می دهد و باعث کاهش نرخ رشد اقتصادی در روزهای پسا کرونا خواهد شد.

از سوی دیگر کنگره یک قدم دیگر به تصویب قوانین برای نظارت بر بازار استیبل کوین ها نزدیک تر شده است. بازاری که شاید در اینده نه چندان دور دیگر رونق امروزی را نداشته باشد ولی در مورد قانون گذاری در مورد بازار بیت کوین و دیگر رمز ارزها هنوز تصمیم گیری نشده است. این عدم تصمیم گیری کنگره در مورد وضع قوانین سخت گیرانه در بازار رمز ارزها برای فعالان این عرصه خبر خوبی است و باعث افزایش استقبال از این بازارها شده است.

پربیننده ها

حاشیه ها

ورزشی

عکس خبری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *