تکلیف کالابرگ چهارم رسما اعلام شد

کالابرگ الکترونیک کارت کالابرگ کالابرگ الکترونیکی

طبق اعلام منابع رسمی، در این ماه تنها یارانه نقدی به حساب خانوارها واریز خواهد شد و خبری از اجرای مرحله چهارم کالابرگ نیست.

بررسی روند پرداخت یارانه‌ها در مردادماه ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که برخلاف تیرماه که مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی با اختصاص اعتبار به برخی دهک‌های درآمدی اجرا شد، تاکنون در مردادماه اعتباری بابت کالابرگ در نظر گرفته نشده و از این رو تنها واریز یارانه نقدی ماهانه قطعی است.

اقتصادآنلاین نوشت: در مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی که در تیرماه ۱۴۰۴ اجرایی شد، دولت برای دهک‌های اول تا سوم مبلغ ۵۰۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ و برای دهک‌های چهارم تا هفتم مبلغ ۳۵۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ اختصاص داد. این مبالغ به صورت غیرنقدی واریز شد تا خانوارهای مشمول بتوانند از فروشگاه‌های طرف قرارداد برای خرید اقلام اساسی استفاده کنند.

این طرح با هدف حمایت هدفمندتر و دقیق‌تر از دهک‌های پایین‌تر درآمدی اجرا شد.اما در مردادماه تاکنون خبری از اجرای مرحله چهارم کالابرگ نیست و سرپرستان خانوارها فقط یارانه نقدی ماهانه را دریافت خواهند کرد. بر این اساس یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر، در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ واریز می‌شود و یارانه نقدی دهک‌های چهارم تا نهم به مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر نیز در تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ پرداخت خواهد شد.

اخبار مرتبط

اشتراک گذاری

برچسب ها :

ارسال نظر شما

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *