رونمایی از اولین خروجی استقلال در تابستان

مسعود جمعه
مهاجم محبوب سرمربی سابق استقلال به طور قطع در پایان فصل نامش در لیست مازاد قرار خواهد گرفت و در این تیم نخواهد ماند.

مسعود جمعه با اصرار پیتسو موسیمانه با استقلال قرارداد امضا کرد، اما با جدایی او، مهاجم آبی‌ها در بازی با استقلال خوزستان ۹۰ دقیقه نیمکت نشین بود و فرصت بازی پیدا نکرد.

مدیران استقلال تلاش زیادی کردند در نیم فصل قرارداد مسعود جمعه را فسخ کنند، اما این بازیکن راضی به جدایی نشد و حالا از این باشگاه خبر می‌رسد که او به طور قطع اولین جدا شده آبی‌ها در پایان فصل است.

با جدایی موسیمانه و تغییرات در کادر فنی، جمعه نتوانست به جایگاه خود در ترکیب اصلی تیم ادامه دهد. در بازی اخیر استقلال با استقلال خوزستان، او به مدت ۹۰ دقیقه روی نیمکت نشست و فرصتی برای بازی پیدا نکرد و این موضوع نشان‌دهنده کاهش اعتماد کادر فنی جدید به این بازیکن است.

مدیران استقلال در نیم فصل تلاش کردند تا قرارداد مسعود جمعه را فسخ کنند، اما این بازیکن به دلایل شخصی و حرفه‌ای راضی به جدایی نشد. این موضوع نشان می‌دهد که جمعه به دنبال فرصتی برای اثبات خود و بازگشت به ترکیب اصلی است، اما به نظر می‌رسد که این تلاش‌ها حداقل تا این لحظه نتیجه‌ای نداشته است.

با توجه به شرایط کنونی و عدم استفاده از جمعه در ترکیب اصلی، به نظر می‌رسد که او به طور قطع اولین بازیکن جدا شده از استقلال در پایان فصل خواهد بود. این تصمیم می‌تواند به دلیل عدم تطابق سبک بازی او با نیاز‌های تیم و همچنین عدم رضایت کادر فنی جدید باشد.

اخبار مرتبط

اشتراک گذاری

برچسب ها :

ارسال نظر شما

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *