گزینه عجیب برای مدیرعاملی بیمه سینا !

برخی اخبار حکایت از نفوذ اطرافیان حجت عبدالملکی به بیمه سینا حکایت دارد.

به گزارش اقتصاد ازاد، این روزها که حواشی دست از دامان گروه مالی و سرمایه‌گذاری سینا دست بردار نیست، شنیده شده شخصی به نام سعید سرآوری که از اطرافیان حجت عبدالملکی از نظریه پردازان تولید لامبورگینی در داخل و ایجاد اشتغال با یک میلیون تومان پول است، در حال معرفی از سوی هلدینگ مالی سینا برای انتخاب در هیات مدیره آتی بیمه سینا می‌باشد.

سعید سرآوری به واسطه دوستی با اشخاصی همچون سید محمدجواد میرطاهر و علی سلیمانی (معاون فعلی هلدینگ مالی سینا) که از اطرافیان حجت عبدالملکی در وزارت کار بودند، به گروه مالی سینا معرفی شده است و با پنهان‌کاری در خصوص حواشی گذشته خود، در حال خروج اجباری از وزارت کار و ورود به بنیاد مستضعفان است.

برخی ادعاها در خصوص دریافت و پرداخت غیرقانونی وجه از بانک عامل در شرکت کارگزاری بیمه تأمین آینده شستا با تک امضای غیرقانونی خود تا برخی شبهاتی مانند امضا بجای معاون مالی مدیرعامل یکی از شرکت‌های بیمه‌ و برخی شبهات دیگر، در خصوص وی مطرح است  که بزودی به آن خواهیم پرداخت.

اخبار مرتبط

اشتراک گذاری

برچسب ها :

ارسال نظر شما

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *