شرکت ایمن نت یکی از پیشروان در زمینه ارائه خدمات فیبر نوری در ایران می باشد که با بهرهگیری از تجربه، دانش و تکنولوژی روز دنیا، قادر است خدمات فیبر نوری با کیفیت و قابل اعتماد را به مشتریان خود ارائه دهد. خدمات فیبر نوری شرکت ایمن نت شامل دو دسته عمده ، خدمات پسیو و خدمات فعال می باشد. خدمات پسیو که شامل طراحی، مشاوره، نصب و راهاندازی شبکههای فیبر نوری در سطح کشور، شهر و منطقه می باشد و خدمات فعال هم شامل اجاره، فروش و تعمیر تجهیزات فعال فیبر نوری نظیر ODF، OLT، ONT، SFP و … می باشد.
تعرفه خدمات فیبر نوری شرکت ایمن نت در مقایسه با سایر رقبا مزایای منحصر به فردی دارد.
این شرکت با هدف جلب رضایت مشتریان خود، تعرفه خدمات فیبر نوری را بر اساس نوع، مدت زمان و حجم خدمات تعیین کرده است. شرکت ایمن انت قیمتگذاری منصفانه و شفاف برای خدمات فیبر نوری خود ارائه میکند و هزینههای پنهانی و گذاف به مشتریان خود تحمیل نمیکند.
ما در شرکت ایمن نت با ارائه خدمات فیبر نوری با کیفیت و قابل اعتماد، تضمین میکنیم که خدمات فیبر نوری ما با استانداردهای جهانی همخوانی دارد. همچنین شرکت ما با ارائه پشتیبانی ۲۴ ساعته و گارانتی محصولات و خدمات خود، اطمینان مشتریان را به خود جلب کرده است . برای دریافت مشاوره خدمات و استعلام هزینه پروژه فیبر نوری می توانید با ما تماس بگیرید و وقت مشاوره بگیرید.
مراحل اجرای پروژه فیبر نوری از برآورد هزینه تا نصب و راه اندازی
پروژه فیبر نوری شرکت ایمن نت از چند مرحله اصلی تشکیل شده است.
در مرحله اول، کارشناسان ما با بازدید حضوری از محل پروژه میتوانند نقشههای لازم را تهیه کنند. در این مرحله لازم است نوع و تعداد مسیر کابلهای فیبر نوری، نوع و تعداد تجهیزات فعال و پسیو، نوع و تعداد پچ پنلها، ODFها، ترانکها، دستگاههای تست و اندازهگیری و سایر جزئیات فنی مشخص شوند.
در مرحله دوم، کارشناسان ما با توجه به نقشه طراحی شده، هزینه اجرای پروژه فیبر نوری و زمانبندی پروژه را برآورد میکنند. در این مرحله پیش فاکتور خدمات فیبر نوری با توجه به نظرات و پیشنهادات و بودجه کارفرما تهیه و ارسال میگردد.
در مرحله سوم، کارشناسان پس از دریافت تاییدیه هزینه اجرای فیبر نوری از کارفرما، شروع به اجرای پروژه میکنند. کارشناسان ما کابلکشی فیبر نوری را با رعایت استانداردهای بینالمللی و با استفاده از تجهیزات با کیفیت انجام میدهند. همچنین، تجهیزات فعال و پسیو را نیز در رکها نصب و تنظیم میکنند و اتصالات فیبر نوری را با دقت بالا به انجام میرسانند.
در مرحله چهارم، کارشناسان ما با استفاده از دستگاههای پیشرفته، شبکه فیبر نوری را تست و اندازهگیری میکنند و گزارش نتایج را به شما ارائه میدهند. در این مرحله، کارشناسان بایستی از عملکرد صحیح شبکه های فیبر نوری اطمینان حاصل کنند و هرگونه خطای احتمالی را برطرف نمایند.
هزینه کابل کشی فیبر نوری چقدر است؟
هزینه کابل کشی همیشه عدد ثابتی نیست و به چندین عامل بستگی دارد. برخی از این عوامل شامل متراژ مورد نظر، نوع کابل مورد استفاده، روش و بستر کابل کشی، فضای دسترسی و شرایط محل، نوع و تعداد اتصالات و تجهیزات و … می باشد. هرکدام از این عوامل ممکن است خود به تنهایی هزینه بر باشند و هزینه کابل کشی فیبر نوری را افزایش يا كاهش دهند.
عوامل موثر در هزینه کابل کشی فیبر نوری
در ادامه به برخی از عوامل تاثیر گذار در هزینه کابل کشی فیبر نوری و هزینه تمام شده خدمات فیبر نوری اشاره خواهیم کرد:
1-متراژ مورد نیاز
مهمترین عامل تاثیرگذار بر هزینه کابل کشی فیبر نوری، مسئله متراژ محل مورد نظر میباشد. همانطور که میدانید، در محیطهایی با مساحت و متراژ بالا، کابل و تجهیزات بیشتری مورد استفاده قرار میگیرد. بنابراین، هزینه کابل کشی فیبر نوری با افزایش متراژ، به طور حتمی افزایش خواهد یافت.
2-نوع کابل مورد استفاده
یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر هزینه کابل کشی فیبر نوری، نوع کابل مورد استفاده در محل میباشد. کابلهای فیبر نوری در انواع و طبقات مختلف ساخته شدهاند که هر کدام دارای ويژگیهای منحصر به فردی هستند. برخي از اين كابلها عبارتند از:
- كابل فيبر نوري ساده (Simplex)
- کابل فیبر نوری دوگانه (Duplex)
- کابل فیبر نوری چند رشتهای (Multi-fiber)
- کابل فیبر نوری زیرزمینی (Underground)
- کابل فیبر نوری زیر آب (Underwater)
- کابل فیبر نوری هوایی (Aerial)
- و غيره.
این كابلها دارای کیفیت خوبی هستند و هر کدام قیمت خاصی دارند و با توجه به نوع پروژه و شرایط جغرافیایی و آب و هوای منطقه اجرا قابل انتخاب هستند.
3-روش و بستر کابل کشی
عامل دیگری که در هزینه کابل کشی فیبر نوری تاثیرگذار می باشد، روش و بستر کابل کشی است. روش و بستر کابل کشی به نحوه قرارگیری و اتصال کابلهای فیبر نوری در محل اجرا بستگی دارد. برای کابل کشی فیبر نوری، سه روش اصلی وجود دارد که عبارتند از:
- روش روکار
- روش داخل سقف و دیوار
- روش کف ساختمان
هر کدام از سه روش بالا دارای مزایا و معایبی هستند که باید با توجه به نوع پروژه و محیط اجرا، قابل انتخاب می باشند. برای نمونه، روش روکار سادهتر و ارزانتر از سایر روشها می باشد اما زیبایی و ظاهر محل را تحت تاثیر قرار میدهد.
روش داخل سقف و دیوار زیباتر و محکمتر می باشد، اما نیاز به حفاری و برش دارد.
روش کف ساختمان کمترین تاثیر را بر ظاهر محل می گذارد، اما نیاز به استفاده از میکرو داکت یا لولههای حفاظتی دارد. به همین دلیل هزینه کابل کشی فیبر نوری با تغییر روش و بستر کابل کشی، تغییر خواهد کرد.
نکات برای کابل فیبر نوری و کابل کشی زمینی
برای انجام فرایند حفاری و کابل کشی زمینی فیبر نوری باید به برخی نکات و دستورالعمل ها دقت داشته باشید. این موارد را در زیر مشاهده می کنید:
- هر یک از کابل های فیبر نوری از دو بخش تشکیل شده اند؛ قسمت کور و روکش. در تهیه و آماده سازی روکش این محصولات از مواد مختلفی استفاده می شود. روکش های Polyvinyl Chloride-PVC و Low Smoke Zero Halogen-LSZH از رایج ترین انواع متریال به کار رفته بر روی کابل های فیبر نوری هستند. برای انتخاب این محصولات باید به جنس روکش به کار رفته دقت داشته باشید.
- انتخاب نوع و مدل کابل های فیبر نوری یک فاکتور کلیدی برای حفاری و کابل کشی زمینی است. مدل های Indoor وOutdoor در این زمینه ارائه می شوند. در این میان Outdoor برای انجام کابل کشی زمینی مناسب است.
- کابل های فیبر نوری در مدل های زمینی، کانالی و Steel Armored ارائه می شوند. برای انتخاب هر یک باید به کاربردهای پروژه مورد نظر دقت داشته و بر این اساس بهترین ها را به کار ببرید.