اپل یک سرویس موسیقی کلاسیک خرید

ایفون 17

اپل یک سرویس موسیقی کلاسیک خرید
شرکت اپل سرویس پخش موسیقی کلاسیک پرایم فونیک را خریداری کرد و قصد دارد سال آینده اپلیکیشن اختصاص این سبک را راه اندازی کند.

اپل اعلام کرد پلی لیست و محتوای صوتی پرایم فونیک ظرف ماههای آینده در سرویس اپل موزیک ادغام خواهد شد. سرویس فعلی پرایم فونیک هفتم سپتامبر تعطیل خواهد شد اما مشترکانش شش ماه اشتراک رایگان اپل موزیک را دریافت خواهند کرد.

از زمان راه اندازی شدن اپل موزیک در سال ۲۰۱۵، اپل خریدهای معدودی برای تقویت این سرویس انجام داده است. این شرکت اپلیکیشن تشخیص آهنگ شازم را در سال ۲۰۱۸ خریداری کرد و به کاربرانش اجازه داد آهنگها را از طریق این اپلیکیشن شناسایی و به فهرست پخش آهنگهای خود اضافه کنند. اما اپل با رقابت شدید از سوی اسپاتیفای تکنولوژی در حوزه پخش موسیقی در سراسر جهان روبرو شده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اپل ارزش قرارداد خرید پرایم فونیک را فاش نکرد.

اخبار مرتبط

اشتراک گذاری

ارسال نظر شما

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار روز